Blogg

Här finner du alltid det senaste som händer ”under huven” på Alla Barnkläder. Här finner du också tips på butiker som har reor, specialerbjudanden och tävlingar.


Nya produkter från Boozt!

1 april, 2011 | inga kommentarer

Nu har vi lagt in Boozt baby- och barnkläder på vår sajt! Du hittar närmare 600 nya produkter. Se exempel på de nya produkterna från Boozt här!

Läs mer om Boozt här.

Vi fortsätter jobba hårt på att lägga in ytterligare butiker. Vi hoppas kunna presentera fler spännande nyheter under nästa vecka!

Vi vill passa på att tacka alla våra fans, vi närmar oss 100 fans med stormsteg! Tack!


Skrattande bebisar på YouTube

17 mars, 2011 | inga kommentarer

Du har väl inte missat de senaste virala bebisvideosarna på YouTube? Om du har så kommer de här! En skrattande bebis om dagen gör gott för humöret! Vilken är din bebisvideofavorit?

Bebisen som skrattar hysteriskt när man river papper

Bebisen som blir rädd och sedan skrattar när mamman snyter sig


Nu är vi tillbaka, snabbare än någonsin!

4 mars, 2011 | inga kommentarer

Du som besökte oss tidigare kanske tyckte det var jobbigt att surfa runt på vår sajt? Nu har vi en egen server och barnkläder uppdateras och läggs till varje dag!

Redan nu finner du över 5000 kategoriserade barnkläder och vi jobbar hårt för att kunna lägga till flera butiker inom kort. Idag finner du bland annat barnkläder från Halens, Ellos, Bra Barnkläder, MyKiddo och La Redoute. Inom kort hoppas vi även kunna presentera kläder från Babyshop!