Boozt

Boozt startades 2009 och har sedan dess växt och fått in allt fler märkesvaror. Bolaget har sitt säte i Malmö men är ett renodlat e-handelsbolag.
Du har 30 dagars ångerrätt på alla produkter, är inte färgen vad du hade tänkt dig eller passade inte plagget är det bara att skicka tillbaka och du får pengarna tillbaka.

Märken hos Boozt

Boozt har ett väldigt brett urval av märkeskläder. Här kan du till exempel hitta Barbour, BOSS, Calvin Klein, DKNY Kids, GANT, Lyle & Scott Junior, Mini Rodini, Molo, Ralph Lauren Baby/Kids, Svea, Tommy Hilfiger och många fler.

Reor hos Boozt

Boozt har frekvent olika reor och är du medlem eller prenumererar på deras nyhetsbrev får du ofta erbjudanden utskick med olika reor inom olika kategorier.

Olika krav på Boozt reor

En del reor hos Boozt kommer med vissa förbehåll. Det är ofta en minimumordervärde för att få ta del av rean – eller ett minimum antal olika plagg. Till exempel kan det vara ”15% extra rabatt vid köp av två eller fler varor & när du handlar för mer än 999 kronor”. Så kontrollera villkoren för rabatten om du är intresserad av att utnyttja den.

Frakt & leverans

Fri frakt på ordrar överstigande 499 kronor, annars är fraktavgiften från 49 kronor.
Leveranstiden är riktigt snabb, 1-2 vardagar. Flera gånger har jag själv fått mina kläder dagen efter trots att jag gjort en beställning på kvällen, men antar att detta kan variera beroende på var i landet man bor och eventuellt andra faktorer.

Minimumordervärde är 299 kronor .

Olika leveransmetoder

Postnord
Bring
Instabox
Budbee Box
Budbee Hemleverans

Vilka du kan använda kan variera beroende på var i landet du bor.

Betalningsmetoder

Boozt erbjuder många olika betalningsmetoder. Förutom betalning med Betalkort, Swish och Paypal kan du betala via Faktura (Booztpay), betalning inom 30 dagar med Booztpay, Booztpay direktbetalning (från ditt bankkonto via Trustly) eller dela upp din betalning med Booztpay.

Leave a Reply