SHEIN Barnkläder

SHEIN är ett lågprisvarumärke med kinesiska rötter. De växer just nu snabbare än något annat och det är inte svårt att förstå. De har ett roligt utbud som utökas dagligen med en mängd nya produkter – och priserna är ofta riktigt bra – inte sällan går det att kombinera med olika former av rabatter.

Till skillnad mot exempelvis Wish och liknande så har Shein en mer jämn kvalité. De har också många plagg som troligtvis tilltalar en västerländsk målgrupp.

Frakt från Shein?

Shein erbjuder fri frakt på första beställningen! Annars är det fri frakt för beställningar som överstiger 399 kronor.

Handlar du för under 199 kronor är frakten 59 kr.

Handlar du mellan 199 kronor och 399 kronor är frakten 39 kr.

test

Leveranstid Shein?

Den största nackdelen med Shein är leveranstiderna. Just nu (juni 2022) så var leveranstiderna cirka 2 veckor när vi skapade en testorder.

Du kan se beräknas leveranstid under respektive produkt; i rutan under ”Lägg i varukorgen”.

Rabattkoder för Shein?

Shein erbjuder ofta rabattkoder – när du besöker dem för första gången kommer du säkert få flera erbjudanden. Rabatterna varierar men inte sällan är det procentrabatter som varierar beroende på hur mycket du handlar för – ju mer du handlar för – desto mer rabatt.

Är Shein seriösa?

Shein är enormt stora och växer snabbt, man tror att Shein omsatte närmare 200 miljarder kronor under 2021 vilket är ungefär lika mycket som svenska H&M gjorde.

Hur betalar man hos Shein?

Du kan betala med kreditkort/bankkort, Paypal eller Klarna (Betala senare, 30 dagar).

Hur gör man retur hos Shein?

Shein erbjuder 45 dagars fri retur och returen är gratis. Kraven är att de måste returneras inom 45 dagar från inköpsdatumet och plaggen måste vara oanvända, oskadade och i sin originalförpackning.

Leave a Reply