Minimarket

Minimarket grundades redan 2006 men det var först våren 2019 som man fick ett genombrott med barnkläder; då lanserade man sin första kollektion barnkläder i samarbete med Åhléns. Det var första steget i ett långsiktigt samarbete och nu har Minimarkets barnkläder blivit en del av Åhléns sortiment.

Fina prints och glada färger

Minimarkets barnkläder har ofta fina prints och lekfulla eller stiliga plagg. Vi tycker själva att de brukar ha en fin kollektion som passar de allra flesta.

Vad kostar Minimarkets barnkläder?

De håller ungefär samma pris som barnkläder på andra kedjor så som Lindex och Kappahl. Vi tycker att Minimarket brukar vara prisvärda. Några exempel på priser från Åhlens (juni 2022):

  • Sweatshirt (barn), 179 kr
  • Bomullsklänning (barn), 149 kr
  • Babybody, 129 kr
  • T-shirt (barn), 99 kr

Detta är bara ett litet urval och det finns såklart produkter inom samma kategori i olika prisklasser.

Rea på Minimarket?

När Åhléns har rea så finns ofta Minimarket-kläder med. Håll utkik efter deras säsongsreor där det brukar vara upp till 50% rabatt; även på Minimarket. Förutom de stora reorna så har Åhléns andra typer av reor då och då, det kan till exempel vara ”kalasdagar” där de har 20% på allt i barnavdelningen (inklusive kläder). Reorna brukar gälla både i fysisk butik och på nätet – även om det inte alltid behöver vara så.

Hur är storlekarna på Minimarkets baby- och barnkläder?

Enligt våra egna erfarenheter så är Minimarket normala i storleken, detta gäller även deras utekläder. Har du andra erfarenheter? Skriv gärna en kommentar!

Leave a Reply